ВИДЕО: Един и същ човек допуска най-красивите голове във Висшата лига


ВИДЕО: Един и същ човек допуска най-красивите голове във Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1732 0

Във Висшата лига падат много красиви голове - както е в почти всяко първенство от елита на Европа. Но на един наистина добър вратар, който дори игра полуфинал на Евро 2016, са вкарани част от тези безумно добри попадения. Въпросният страж се казва Уейн Хенеси.

Уелският национал има страхотно резюме във Висшата лига, показва отличен рефлекс и добра комуникация със защитниците си. Но в същото време част от най-красивите голове през последните година и половина паднаха именно в неговата врата.

Всичко започна срещу Тотнъм, когато Деле Али вкара този брутален гол:

Последва това изпълнение на пряк свободен удар от страна на Димитри Пайе, който сега може да иска трансфер, но през април миналия сезон вкарваше гол след гол, а този безспорно беше най-красивият:

Началото на календарната 2017  година не беше по-добро за Хенеси. След като Михтарян вкара прословутия "гол скорпион", Жиру реши да направи подобрено копие на изпълнението, и то срещу уелския страж (клипът почва в 27-ата секунда):

И за финал - Анди Керъл, популярен най-вече с головете си и играта си с глава, му вкара безобразна странична ножица, която е кандидат за гол №1 през сезона:

Обичаме красивите голове, но се надяваме да не падат само във вратата на Хенеси!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички