Рашфорд наруши хегемонията - влезе в топ 10 на най-продаваните фланелки


Рашфорд наруши хегемонията - влезе в топ 10 на най-продаваните фланелки
Снимка: Getty Images/Guliver

2131 0

Младата сензация на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд влезе в още една престижна класация. Младокът се превърна в най-младия член на топ 10 на футболистите, чиито фланелки се продават най-добре на Острова.

Нападателят на "червените дяволи" е под №10 от началото на сезона до момента, след като завърши миналия сезон в топ 5 на същата класация. През този сезон той се появява основно като резерва, но продължава да е изключително популярен сред феновете.

ВИДЕО: ФУТБОЛИСТИТЕ, КОИТО ИМАХА МНОГО ТЕЖКО ДЕТСТВО

Най-много играчи в топ 10 на най-продаваните фланелки има именно Манчестър Юнайтед - цели четири от звездите на Жозе Моуриньо.

Големият спор - кой продава най-много тениски, е спечелен от Пол Погба, който се превърна в най-скъпия трансфер в историята на футбола. Той изпреварва своя съотборник Златан Ибрахимович, който е втори, а на трето място се нарежда Алексис Санчес.

ВИДЕО: ДУЗПАТА НА ВЕКА - ТРИ СПАСЯВАНИЯ С МАЙМУНДЖИЛЪКА!

Месут Йозил и Фелипе Коутиньо допълват топ 5, а на 6-о място е единственият вратар в класацията - Давид Де Хеа. Топ 10 се допълва от Садио Мане, Дмитрий Пайе, Еден Азар и вече споменатият Маркъс Рашфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички