Роналдо зарадвал с подаръци момчетата, тренирали с него на Мадейра


Роналдо зарадвал с подаръци момчетата, тренирали с него на Мадейра
Снимка: Getty Images/Guliver

4075 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е обсипал с подаръци футболистите на Мадейра, с които тренира по време на карантината в родината си. Нападателят беше на родния си остров със семейството си и тренираше на стадиона на Мадейра, където му помагаха играчите на местния клуб. По-специално 19-годишният вратар Филипе Гонсалвеш и приятелят му Хюго.

Впоследствие Гонсалвеш разказа пред "Tuttosport", че звездният му сънародник им се е отблагодарил с подаръци. Той не обясни какви точно са били те. 

"Всичко това се случи внезапно. Толкова внезапно, че дори, сега като се замисля, ни се струва, че не е истина. Кристиано ме изненада приятно от много гледни точки. След третата тренировка, когато той разбра, че ще ни е последна, тъй като се връща в Лисабон, Кристиано отиде при Хюго, за да му благодари и му даде подарък", разказа младият вратар.

"Подарък имаше и за мен. Но мога да ви уверя, че най-красивият и невъобразим подарък, който струва повече от всичко друго, беше възможността да тренирам с моя идол", допълни футболистът. А с какъв подарък зарадва майка си той за Деня на майката вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички