Роналдо зарадвал с подаръци момчетата, тренирали с него на Мадейра


Роналдо зарадвал с подаръци момчетата, тренирали с него на Мадейра

1156 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е обсипал с подаръци футболистите на Мадейра, с които тренира по време на карантината в родината си. Нападателят беше на родния си остров със семейството си и тренираше на стадиона на Мадейра, където му помагаха играчите на местния клуб. По-специално 19-годишният вратар Филипе Гонсалвеш и приятелят му Хюго.

Впоследствие Гонсалвеш разказа пред "Tuttosport", че звездният му сънародник им се е отблагодарил с подаръци. Той не обясни какви точно са били те. 

"Всичко това се случи внезапно. Толкова внезапно, че дори, сега като се замисля, ни се струва, че не е истина. Кристиано ме изненада приятно от много гледни точки. След третата тренировка, когато той разбра, че ще ни е последна, тъй като се връща в Лисабон, Кристиано отиде при Хюго, за да му благодари и му даде подарък", разказа младият вратар.

"Подарък имаше и за мен. Но мога да ви уверя, че най-красивият и невъобразим подарък, който струва повече от всичко друго, беше възможността да тренирам с моя идол", допълни футболистът. А с какъв подарък зарадва майка си той за Деня на майката вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама