Краси Анев: Отдавна очаквах такъв резултат!


Краси Анев: Отдавна очаквах такъв резултат!
Снимка: Getty Images/Guliver

1414 0

Най-добрият български биатлонист Красимир Анев беше изключително доволен от днешното си представяне в преследването в Оберхоф, на което записа 4-о време и най-доброто постижение в кариерата си.

Той сподели, че е очаквал отдавна такова класиране и че е щастлив, въпреки че не успя да се пребори за третото място в невероятен финален спринт.

"Отдавна очаквахме такъв резултат, ето че се случи и не е невъзможно. Радвам се, че се случи точно днес“, заяви Анев в интервю пред БНТ.

„Знаех, че трябва да бягам зад него (завършилият на трето място Малишко б.р.), но нямаше как, имаше информация, че настъпват Росторгуевс и Шлезингер, това са едни сериозни ски бегачи, и нямаше как, трябваше да опитам да задържа тази позиция. Затова карах и на финалната права пред Малишко, той малко се кри, даже на церемонията след това ми благодари, че съм му поел вятъра отпред".

Той беше попитан за реакцията на феновете в България и вече по-големите очаквания, които българинът ще има специално към него.

"Нищо не е невъзможно, но какво да кажа? Препоръчвам им да са малко по-сдържани в коментарите си, защото все пак ние сме хора от плът и кръв и понякога не е много приятно да прочетеш нещо негативно за себе си".

Той коментира и атмосферните условия днес на пистата в Оберхоф.

„Всичко беше трудно, борбата с метеорологичните условия обаче най-трудна. Трябва да благодарим на вакс майсторите, които се справиха отлично. Те също бяха много затруднени, момчетата се справиха много добре, ските днес бяха на ниво“, допълни Анев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички