Александра Фейгин: Гледахме да не обръщаме внимание на ситуацията с Камила Валиева


Александра Фейгин: Гледахме да не обръщаме внимание на ситуацията с Камила Валиева
Снимка: Getty Images

5443 0

Българската фигуристка Александра Фейгин се завърна от участието си на Зимните олимпийски игри в Пекин. Тя стигна до финалите в китайската столица и се класира на 24-то място във волната програма.

"Представих се достойно. Успях да вляза във форма, в която дълго време на можах. Като цяло си оправих грешките, които допуснах на миналите състезания. Доволна съм, че се събрах и се чувствам горда от себе си, че не изложих никой", заяви Фейгин в София.

"Надявам се, като се възстановя напълно, да започна пак да изучавам четворен скок. Преди контузията бях доста близо до него и се надявах да го включа в програмата си, но след операцията нямаше много време и не исках да рискувам пак да стане нещо точно преди Игрите. Затова сега ще имам предостатъчно време отново да го изучавам и да си го сложа в програмата", разкри плановете си фигуристката.

Фейгин беше запитана и за допинг скандала с рускинята Камила Валиева: "Когато тренирахме заедно, не усещах напрежение. Виждах, че ѝ е много сложно. Ние, спортистите, като цяло гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази ситуация, защото нас лично не ни засяга. Не искам да коментирам", каза тя.

Повече за състезанието във волната програма на фигурното пързаляне прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички