Алберт Попов влезе във втория манш в Шамони


Алберт Попов влезе във втория манш в Шамони
Снимка: Getty Images/Guliver

1204 0

Българският скиор Алберт Попов продължи с доброто си представяне в последните седмици, след като се класира за втория манш на слалома в Шамони, Франция, кръг от Световната купа по ски-алпийски дисциплини. Вторият манш в Шамони започва в 13:30 часа българско време.

След като по-рано тази седмица 23-годишният Попов изравни най-доброто постижение в кариерата си до момента, завършвайки на шесто място в Шладминг, днес той за четвърти пореден път преодоля първия манш в слалома. Попов регистрира изоставане от 2.05 секунди от лидера Марко Шварц от Австрия и завърши на 24-та позиция от всички стартирали.

Куриозното бе, че още трима състезатели записаха същото време като българина и си поделиха с него 24-то място. Топ 3 в първия манш се събраха в едва три стотни. Зад лидера Марко Шварц се нареди швейцарецът Рамон Ценхойзерн на 0.02 секунди, а една стотна по-назад остана Ноел Клеман от Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички