Владо Николов: Ужасно е да си в град, в който се лее кръв


Владо Николов: Ужасно е да си в град, в който се лее кръв
Снимка: БГНЕС

1087 0

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов е отвратен и ужасен от случилото се в Париж в петък вечерта. Той, за едно с либерото Владимир Иванов, бяха във френската столица със своя Лион, когато терористи удариха Париж и избиха 130 души.

Хотелът, в който са били българите, е бил далеч от епицентъра на събитията, но волейболистите не са успели да мигнат след случилото се.

"Слава Богу хотелът ни е далеч от събитията. Въпреки това сме част от ужаса. Естествено, че цяла нощ не сме спали. Но и никой в Париж не е спал. Страшно е. Пищят линейки, полицейски коли. Непрекъснато сме пред телевизорите. Ужасно е да знаеш, че си в град, в който в момента се пролива кръв. Да убиеш 150 човека, без да ти мигне окото, е чудовищно. Моите съотборници също са стресирани. Съпругата ми Мая и синовете са добре, те са си в Лион. Естествено, че са притеснени, и те не са спали цяла нощ. С Мая бяхме непрекъснато на телефона", споделя Николов пред "7 дни волейбол".

Лион бе в Париж, за да играе мач с Пари Волей в поредния кръг на френското първенство. Както е известно, заради кървавите събития всички спортни прояви през уикенда бяха отменени.

Българите напуснаха Париж още вчера по обед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички