ВИДЕО: Запалянковци надъхаха волейболните ни национали преди важния мач с Мексико


ВИДЕО: Запалянковци надъхаха волейболните ни национали преди важния мач с Мексико
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1400 0

Българските национали по волейбол получиха солидна подкрепа преди ключовия си двубой срещу отбора на Мексико. На своя уебсайт и в социалните мрежи Българската федерация по волейбол сподели за специалния момент.

Ето какво написаха от БФВ:

"Привържениците от фенклуба на националите по волейбол посетиха хотела на тима в деня на последния мач от груповата фаза на световното първенство в Катовице. Привържениците показаха огромната си любов към треньора Николай Желязков и неговите състезатели.

„Успех, момчета – викаха феновете, пропътували с кола разстоянието от София до полския град. – Ние ще викаме с всички сили, вие победете Мексико!“

Отборът остана изключително приятно изненадан от неочакваната визита преди последната тренировка сутринта. България се нуждае от задължителна победа над Мексико с чист резултат, за да запази шансове за класиране на осминафиналите. То обаче минава и през благоприятни резултати в другите групи.

Дори да победим мексиканците, до утре вечер най-вероятно няма да е ясно дали продължаваме или отпадаме от световното. Мачът ни започва в 18,30 ч.".

Ето къде да гледаме срещата България - Мексико

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички