Светослав Гоцев: Настроението в отбора е приповдигнато


Светослав Гоцев: Настроението в отбора е приповдигнато
Снимка: FIVB

1266 0

Волейболният национален отбор на България за мъже замина днес за първите по рода си европейски игри в Баку. На летище "София" централният блокировач Светослав Гоцев сподели, че настроението в тима е приповдигнато и всички играчи искат да покажат хубав волейбол в предстоящите мачове.

„Настроението в тима е абсолютно положително. Всички в отбора са много мотивирани и отиваме с приповдигнато настроение. Отиваме да играем и покажем хубав волейбол“, сподели Гоцев.

Централният блокировач е под въпрос за първия мач на тима ни срещу Белгия, тъй като изкълчи глезен във втората контрола с Алжир. „Медицинският щаб на тима прави всичко възможно, ако не за първия мач, то да съм готов за втората среща от групата срещу Италия. Възстановяването върви по план. Контузията не е толкова сериозна, но не е и травма, която трябва да се подценява“, заяви Гоцев.

„Времето за подготовка никога не е достатъчно, но колкото - толкова. Другите отбори също са имали по-малък период, в който да се подготвят за турнира, така че няма причина да се отчайваме или да правим драми за малкото време, което имахме“, добави още националът.

Съставът на България е доста различен в сравнение с минали години, тъй като част от играчите участват в Световната лига и няма да вземат участие на Игрите в Баку.

„Определено успяхме да се сработим с по-младите момчета в отбора. Наблюдавах ги в последно време, че влизат в добър игрови ритъм. Почват да набират все повече самочувствие и мисля, че нещата ще се получат“, сподели Гоцев.

Първият мач на България е на 14 юни срещу тима на Белгия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички