Скандалджията от Полша: Провокирах Братоев, но видях, че не му пука и спрях


Скандалджията от Полша: Провокирах Братоев, но видях, че не му пука и спрях
Снимка: FIVB

2225 0

Капитанът на Полша Михал Кубиак даде интересно обяснение на свадата между него и Валентин Братоев, при която посрещачът на националния ни отбор показа среден пръст към полския тим, и в частност към опитния боец в състава на Витал Хайнен.

След срещата пред полските медии Кибиак обясни, че просто се е опитал да провокира състезателите на домакинския тим, но е видял, че това не влияе особено на играта им и след въпросния момент е спрял да се опитва да разсее играчите на Пламен Константинов. Но не пропусна и да се заяде с българския играч.

"Как отговорих на Братоев за средния пръст? С 3:1 за моя отбора", каза с усмивка Кубиак и продължи. "По време на мача се опитах да ги провокирам, но видях, че не им пука особено, затова и спрях.

Независимо какво правех, това не влияше на играта им. Видях, че тази стратегия не работи върху тяхната игра. Дори публиката се настърви допълнително и опитите ми за провокация им повлияха повече от позитивно. Нямаше смисъл да се опитват да си играя с техните емоции и спрях. В крайна сметка, с нашето хладнокръвие спечелихме битката", допълни Кубиак.

Обществеността в Полша обаче не реагира толкова спокойно на средния пръст на Братоев - какви бяха реакциите в полския лагер вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички