В Полша са бесни: Братоев показал среден пръст на тяхна звезда (СНИМКА)


В Полша са бесни: Братоев показал среден пръст на тяхна звезда (СНИМКА)
Снимка: italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

2459 0

Голям ропот се надигна в Полша след победата на националния им отбор по волейбол над България на Световното първенство. В страната са възмутени от поведението на посрещача на България Валентин Братоев по време на двубоя.

СЪРЦАТИЯТ ОТБОР, КОЙТО НЕ СПИРА ДА ЗАРЕЖДА ФЕНОВЕТЕ С НАДЕЖДА

Според полския журналист Йежи Милевски българският национал е показал среден пръст на Михал Кубиак от съперниковия отбор. Съдията обаче не е видял това, а според медиите в Полша Братоев е заслужавал да получи жълт и червен картон и да прекрати участието си в мача принудително.

"Отборът ни издържа и в проверката на нерви, особено Михал Кубиак, който бе обиден от Валентин Братоев по грозен начин", пишат в Полша и добавят, че българинът по-рано е получил жълт картон, когато във втория гейм вкара за 14:11 и е погледнал предизвикателно към играчите на Полша.

Иначе в драматичния двубой Полша се наложи с 3:1 и остана непобеден в първата фаза на турнира. Успехът обаче не дойде лесно, както и очакваха съперниците ни. Те предвидиха също, че българската публика няма да ги посрещне топло и ще даде много сила на "лъвовете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички