Селекционерът на Русия: Мачът срещу България ще ни покаже колко сме силни


Селекционерът на Русия: Мачът срещу България ще ни покаже колко сме силни
Снимка: Getty Images/Guliver

2564 0

Селекционерът на руския национален отбор Андрей Воронков заяви след победата над Китай с 3:0 на световното първенство в Полша, че отборът показва добрата си игра от началото на шампионата.

Според думите му, този успех е дал на волейболистите увереността, от която се нуждая.

"Беше важно, че започнахме да играем добре от началото на мача. Трябваше да се представим добре в първия гейм. Играчите ми изглеждаха малко нервни в началото, но се успокоиха в течение на мача. Играха по-освободено и се концентрираха върху всяка ъопка. В третата част загубихме концентрацията си отново, но победихме." - сподели специалистът.


"Тази победа ни дава по-голяма увереност за утрешния мач (б.р. днес) срещу България. Имаме голям мач пред нас. Не съм много нервен, защото съм сигурен в играчите си. Трябва да свършим много работа и да се подготвим за тази среща с България. Определено ще си струва да се гледа, защото ще се видят волейболни умения на най-добро ниво." - завърши Воронков пред официалния сайт на турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички