Гибона: Пуснах резервите срещу Египет, защото пазя титулярите за Русия


Гибона: Пуснах резервите срещу Египет, защото пазя титулярите за Русия
Снимка: БГНЕС

4967 0

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов даде обяснение защо е предпочел да заложи на резервите в мача срещу Египет. Решението на специалиста можеше да му изиграе лоша шега, тъй като националите ни бяха на косъм от това да изпуснат победата в мача, който завърши 3:2.

Все пак, благодарение на успеха, нашите продължават в следващата фаза на турнира, а утре ще изиграят последната си среща от група „С“ с Русия.

„Това е мое решение, искам да не се натрупват три мача подред на тези, които мисля да играят утре с Русия. Тези, които ще играят утре, имаха по-малко игрово време днес. И на мен ми се иска да бием по-чисто, и да играем по-спокойно, но не ни се получава. Надявам се, срещу един по-силен противник, да се отърсим от напрежението, което носим. Има определено напрежение, срещу средните отбори не ни се получава, дори когато водим с 2:0. Утре няма какво да губим, само Русия може да загуби. За първи път ние няма да сме фаворит, и се надявам това да ни разтовари" - каза Константинов пред Нова телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички