Седем състезатели започват с националния тим по волейбол


Седем състезатели започват с националния тим по волейбол
Снимка: eurovolley.cev.eu

2120 0

В понеделник се събира първата група от мъжкия национален отбор по волейбол на България. Тренировките за състезателите, които вече са приключили с клубните си отбори, стартират в Самоков. Лагерът там ще продължи до 8 май, а след това се мести във Вършец, където ще бъде вторият етап от подготовката.

В Самоков стартират общо седем състезатели, които ще тренират под ръководството на Борис Николов и Мартин Пенев. Това са Добромир Димитров, Владимир Станков, Радослав Парапунов, Димитър Димитров, Светослав Гоцев, Стефан Чавдаров и Владислав Иванов.

Втората част от избраниците на Николай Желязков, както и той самият, ще се присъединят към лагера веднага след приключването на финалната серия от Ефбет Супер волей. Третата група пък са състезателите, които играят в чужбина, и все още имат мачове. Те трябва да се включат до средата на май.

Целият разширен състав ще бъде обявен следващата седмица, като със сигурност в срещите от Лигата на нациите участие няма да вземат двамата най-изявени състезатели в списъка на Желязков – Цветан Соколов и Тодор Скримов, информират от БВФ. Очаква се те да бъдат на линия за световното първенство.

Ето пък друга любопитна информация за "лъвовете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички