Салпаров: На 90% беше ясно, че нямаме шанс


Салпаров: На 90% беше ясно, че нямаме шанс

1119 0

Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров съжали искрено, че България няма да участва на Олимпийския турнир по волейбол в Рио де Женейро през лятото. Той беше категоричен, че в нито един момент българите не са успели да се противопоставят на фаворитите.

"Болезнено е това, което се случи. За съжаление не успяхме да се противопоставим нито на Франция, нито на Русия и да се представим достойно. Жалко, изпускаме Олимпиадата, което е пагубно за волейбола като цяло. Това се случва за първи път в последните години. Оттук нататък трябва да се дава повече шанс на младите момчета да трупат опит в Световната лига. Трябва да се мисли повече за Световното в София през 2018 година. Разбира се, трябва да се намери и правилния състав за следващата Олимпиада в Токио", категоричен беше Теодор Салпаров на прибиране.

"Аз не съм казал, че спирам с националния отбор. Бих се отзовал на покана да участвам в някои големи първенства. Със сигурност обаче на Мартин Божилов и Влади Иванов трябва да се дават повече шансове.

Като реалист човек, при тези контузии и при тези съперници, за мен беше 90% ясно, че няма да се класираме", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички