Пушката: Минималната ни цел за Евро 2015 трябва да е топ 4


Пушката: Минималната ни цел за Евро 2015 трябва да е топ 4

958 0

Легендарният волейболен център Евгени Иванов-Пушката потвърди, че националите са под напрежение преди старта на европейското първенство в България и Италия.

Представителният ни тим започва своя поход към върха в петък. Отборът е домакин на Германия в столичната зала "Арена Армеец".

"Нормално е волейболистите да са под напрежение, но това ще бъде така не само преди старта на шампионата, но и за останалите важни мачове, заяви Иванов, цитиран от "България Днес". - Всеки един период има своята психологическа тежест. Огромен плюс е, че ще играем пред родна публика. Феновете трябва да проумеят, че веднъж или най-много два пъти в живота имат шанса да гледат на живо подобни срещи".

Пушката влезе в нова роля за Евро 2015. Той е организационен директор на турнира и е претрупан от работа.

"Вече от доста години се занимавам с такава дейност, но никога на подобно ниво, сподели Евгени Иванов. - Доставя ми страхотно удоволствие. Не се притеснявам от огромното количество работа. Не ме е страх от нея".

Минималната цел на националите трябва да бъде влизане във финалната четворка, смята бившият национал.

"Мачът с Германия ще бъде от голямо значение, защото ние сме двата най-силни тима в групата, посочи Пушката. - Но каквото и да стане, няма да е фатално, защото има още две срещи. Всяка една от тях може да е решителна".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички