Националният отбор по волейбол с нов спонсор


Националният отбор по волейбол с нов спонсор
Снимка: БГНЕС

1789 0

Броени дни преди старта на Eвропейското първенство по волейбол за мъже, Българската федерация представи новия генерален спонсор на мъжкия национален отбор. На специална пресконференция президентът на централата Данчо Лазаров сложи подписа си под контракта с новия партньор на „лъвовете” – търговската верига „LIDL”.

„На последната права преди началото на Eвропейското първенство имаме такъв солиден партньор. Една уважавана и с огромен международен авторитет компания. Надявам се този договор да бъде полезен и за двете страни”, заяви Лазаров.

От търговската верига също споделиха, че са много щастливи от това партньорство. „За нас е много голяма чест да бъдем част от това спортно събитие. Смятам, че малцина са спортистите и отбори в България, които могат да се похвалят с такова завидно постоянство и качество на постиженията. За нас националният отбор по волейбол е едно уникално постижение точно на тази мотивация, мобилизация, на спортен дух и на постоянство, които за съжаление ни липсват в много други сфери.”

Европейското първенство, чийто домакини са България и Италия, стартира на 9 октомври. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички