Новина от Италия: Кучине Лубе Чивитанова мъти главата на евентуалния нов треньор на България - Джанлоренцо Бленджини


Новина от Италия: Кучине Лубе Чивитанова мъти главата на евентуалния нов треньор на България - Джанлоренцо Бленджини
Снимка: Getty Images

1059 0

Както вече стана ясно, италианецът Джанлоренцо Бленджини е абсолютен фаворит да бъде новият треньор на мъжкия национален отбор на България, след като Управителният съвет на федерацията ни взе такова решение чрез гласуване.

Членовете му връчиха мандат на президента - Любомир Ганев, да проведе финални разговори с 51-годишния специалист, който евентуално да поеме "лъвовете" от месец май 2024-та година, когато изтича договорът му с клубния Кучине Лубе Чивитанова.

Научавайки новините от България обаче, от Чивитанова са предложили нов контракт на Бленджини, който вече в продължение на 6 години е начело на тима и е спечелил 3 титли на Италия за този период от време. Това съобщава сайтът "Cronachemaceratesi".

Крайното решение ще зависи изцяло от треньора, но такова трябва да има скоро, тъй като е сигурно, че той няма да може да съвместява двете длъжности.

Изданието допълва, че вероятно Джанлоренцо Бленджини ще бъде изкушен главно от офертата на България, като основната цел пред него би била класиране на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028-а година. 

*Още новини за волейбол ще откриете в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички