Nestle спечелиха купата на Holiday Heroes


Nestle спечелиха купата на Holiday Heroes

1155 0

Right Rental и Lactima взеха среброто и бронза на благотворителния турнир по плажен волейбол от серията „Спортувай с мисия“

Дванадесет социално-отговорни компании се включиха във втория турнир по плажен волейбол на празничните герои. Тази събота, 18 юли, Holiday Heroes организираха истински спортен празник на игрищата на Спорт Волей в гр. Божурище, които бяха предоставени на каузата абсолютно безвъзмездно от любезния домакин Добромир Лазарови Община Божурище. По време на целия турнир, професионални волейболисти помагаха на състезателите. Методи Ананиев, Симеон Александров и Георги Вълов влезнаха в ролята на ментори на отборите. Още по време на откриването, всеки от тях изтегли по четири отбора, на които да бъде треньор и да ги води към победа. Георги Манчев също подкрепи каузата, като се включи в съдийския колектив.

За втора поредна година, купата вдигна отборът на Nestle.Те достигнаха до победата под вещото менторство на Симеон Александров, който отведе и VM Ware до четвъртото място. Втори останаха Right Rental, водени от Методи Ананиев, а трети останаха Lactima, под ръководството на Георги Вълов. Победителите получиха специални награди, осигурени от Porsche Design, предоставени от Cosmetic Plus и спортните напитки за високи резултати Gatorade.

За кондицията на всички участници в един от най-горещите дни от годината, се погрижиха Lidl, Danone, Lactima, Pizza Victoria, Pepsi и тонизиращите напитки Gatorade, които подкрепяха участниците с храна и напитки.

Благотворителният турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes стана възможен и благодарение на чаровните доброволци Нина Стойкова, Елена Лазарова, Калина Станкова и Мануела Енчева, които неуморно помагаха през целия ден.Съдийският колектив, който се погрижи за феърплея и също се включи благотворително, беше в състав Йордан Кирчев, Десислава Колева, Тошко Алексиев и волейболистът Георги Манчев.

Vivacom, Telus International, Lidl и Visteon бяха тимовете, които достигнаха до четвъртфинали, а по време на груповата фаза гледахме мачове с участието на Pepsi, IBS, DB Schenker и Advanced Nutrients.

Всички такси от участие на отборите ще се използват в подкрепа на предстоящата кампания Коледа 2015.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички