Нешич: Показахме високо ниво на игра срещу Русия


Нешич: Показахме високо ниво на игра срещу Русия
Снимка: Официален сайт на БФВолейбол

1251 0

Селекционерът на националния тим на България по волейбол за жени Драган Нешич поздрави своите състезателки за победата над Русия с 3:0 и заяви, че те са изиграли мача на много високо ниво.

"Поздравявам момичетата за играта! Направихме много добър мач срещу Русия. Доминирахме със силен сервис, което ни позволи да имаме добра организация на блокада. Христина Русева записа много сериозен мач, като отбеляза 8 точки от блокада. Изключително съм доволен от двете разпределителки. Петя Баракова влезе в труден момент във втория гейм, когато изоставахме в резултата и спомогна за обрата. Лора Китипова се завърна в третата част, отново във важен момент и допринесе за чистата победа. И двете свършиха отлична работа", сподели Нешич пред официалния сайт на БФВ.

"Като цяло съм изключително доволен от състезателките, защото те подходиха мотивирано, показаха сериозно отношение към мача и високо ниво на игра", добави още треньорът.

Следващият мач на България е на 17 юни срещу Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички