Министърът обиден: Пламен Константинов да си гледа отбора


Министърът обиден: Пламен Константинов да си гледа отбора
Снимка: БГНЕС

1608 0

Работата на треньорите е да си гледат отбора, а не да коментират финансовите параметри и залите, обяви министърът на спорта Красен Кралев явно обиден от думите на Пламен Константинов. Селекционерът на волейболните ни национали обяви, че "Арена Армеец" седи като паметник, защото наемът е много висок и никой не може да си го позволи, за да я ползва.

"Наемът е висок, разбира се, залата е скъпо съоръжение. Ние се опитваме и даваме повече възможност за културна дейност и за концерти, от които да имаме приходи и намаляваме парите за спортните организации", обясни Кралев.

"Не съм съгласен с Константинов. Даваме зала "Арена Армеец" на спортните клубове и федерации на цена "нула" - колкото да се избият парите за ток и за почистването преди и след състезание", заяви още министърът.

По думите на Кралев голямата зала в съоръжението не е направена за тренировки, а за състезания. Има малка зала, чийто наем е 500 лева за тренировка, който е абсолютно допустим в рамките на всички възможности. "Отделно, на волейбола сме предоставили да ползват голяма зала ("Христо Ботев"), така че имат база и те са един от най-поддържаните спортове в България. Надявам се Пламен Константинов да е направил грешка в коментара си", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички