Гибона се ядоса: Ще местим катуна всяка седмица


Гибона се ядоса: Ще местим катуна всяка седмица

1395 0

С организационни проблеми започна лагера на волейболните ни национали. Първите мячове, които им предстоят са тези с Канада от Световната лига на 30 и 31 май в Ботевград.

„Заради неизпълненото обещание, няма да можем да ползваме залата във Варна поне до финалната фаза на Световната лига. Няма гаранции и за след това. Ще пренасяме катуна всяка седмица", недоволен е селекционерът Пламен Константинов. "Започваме в Христо Ботев, после малката „Арена Армеец“, зала „Васил Симов“. За контролите в Сърбия ще отиде половината състав от 30-те човека. Другата половина ще е в Ботевград за първите два мача с Канада", разясни той пред "Дарик".

По темата с контузените Пламен коментира: "Цветан Соколов няма да играе срещу Канада. Вероятно ще трябва да се направи по-продължителна програма. Категорично няма да го ползвам в първите мачове. Дотогава ще гледаме да спазваме програмата. На 11 май има преглед в Италия при професор Порчелини. Виктор Йосифов е на линия, той е здрав. Имахме притеснение относно Андрей Жеков, той стана шампион. Бяха го ударили по пръстите, но няма счупване, очаквам го тези дни в България. С него също ще бъде специфична подготовка."

Гибона за пореден път обяви, че ще разчита на ветерана Владо Николов.

"Той направи един от най-силните си сезони във Франция. Може да помогне", категоричен е Константинов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички