Матей си взима почивка преди да каже "да" за европейското


Матей си взима почивка преди да каже "да" за европейското

1835 0

Възможността Матей Казийски да се завърне в националния ни отбор по волейбол е все по-реална. Само преди няколко дни селекционерът Пламен Константинов обяви, че звездата на Тренто е извън списъка му за Световната лига. "Чух се с него, разбрахме се да продължим да говорим след това", поясни Гибона.

Sportline разбра от достовеирен източник, че Казийски е поискал да си почине след сезона в Италия. При завръщането си у нас той обаче ще продължи разговорите си с Константинов. Насрочена е дори среща при минисътра на спорта Красен Кралев, на която ще присъства и шефът на федерацията инж. Данчо Лазаров. Матей държи на искането си за промени в ръководството, което вкюлючва освобождаването на "хрантутниците", катоко той ги нарича. Става дума за обкръжението на Лазаров, сред които са вицепрезидентът Иван Тодоров и членът на УС Николай Григоров.

Като цяло Казийски е много близо до това да каже "да" за участие на европейското първенство, на което сме домакини с Италия през есента.

Негови близки опровергаха пред Sportline информациите, че посрещачът няма желание повече да играе за България. "Напротив, Матей жадува за националния", казахе те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички