Матей да забрави за народната любов!


Матей да забрави за народната любов!
Снимка: БГНЕС

4033 0

Матей Казийски беше човекът, който караше цяла България да плаче от радост. Той беше човекът, заради когото хиляди в залата настръхваха. Носеше харизма, волейболна хегемония, а излъчването му беше на истински лидер. Да, но беше! Целият този ореол 29-годишният софиянец успя да го срути само за ден. Да си звезда не означава само да се кефиш на аплодисментите и скандиранията при всяка зверска забивка. Звездата е шампион и извън терена. а Матей явно не е такъв. В понеделник, докато Казийски си гледаше кефа с приятели на Каваците, цял един отбор го чакаше в Правец и се чудеше дали ще се появи или не. И то не кой да е отбор, не Тренто, а националният отбор на България. Матей реши да се покрие. Реши, че няма нужда дори да звънне един телефон на бившия си съотборник и настоящ селекционер Пламен Константинов, за да го уведоми за решението си. Но това явно е истинският Казийски.

Защото две години феновете заставаха зад решението му да не играе за България и крещяха "Оставка!" в залите по адрес на Данчо Лазаров и компания. А сега, когато същите тези фенове милеят да видят идола си отново с националната фланелка, той им обърна гръб.

Именно заради това, Мати, вече няма да се къпеш в народната любов. А да спечеиш отново сърцата на феновете, ще трябва да поблъскаш доста. Но не в пала "Тренто".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички