Казийски не се яви на сбора на националния отбор


Казийски не се яви на сбора на националния отбор
Снимка: БГНЕС

4209 0

Мъжкият национален отбор по волейбол на България ще бъде без Матей Казийски на световното първенство в Полша. Състезателят трябваше да се яви днес за старта на подготвителния лагер на тима за шампионата на планетата.

Новият треньор на отбора Пламен Константинов потвърди, че състезателят няма да е част от тима. Казийски отказа да играе в националния тим преди олимпийските игри в Лондон през 2012 година, след конфликт с ръководството на Българската федерация по волейбол.

Веднага след като бе назначен за треньор на тима Пламен Константинов изпрати повиквателна на състезателя за подготовка преди световното първенство.

От ръководството на волейболната федерация очакват в близките дни среща с Казийски. Шансът той да се присъедини към тима обаче е минимален.
За началото на подготовката не се яви и Боян Йорданов, който е с контузия в рамото. Волейболистът бе на прегледи в Италия, които трябва да дадат яснота колко сериозна е контузията му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички