Мачът с Финландия е ключов


Мачът с Финландия е ключов
Снимка: Getty Images/Guliver

816 0

Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов не пожела да коментира състоянието на отбора и беше категоричен, че по време на турнира в Германия ще се види до колко съставът е готов за олимпийската квалификация.

"Колко ще сме готови, ще разберем в Берлин", каза селекционерът Пламен Константинов при отпътуването на тима. Първият мач срещу Финландия беше определен като "най-важен" за "лъвовете".

"Първият мач е ключов за нас. Ако го спечелим ще можем да изберем срещу Франция или Русия да се хвърлим на максимум в следващите си два мача от групата. На Русия определено ще се отрази отсъствието на Дмитрий Мусерский, тъй като това е играч без аналог в света. "Сборная" обаче има взаимозаменяеми играчи на всеки пост.

Отиваме с мисълта за виза за Рио, това е голямата ни мечта. Малката е място на допълнителния турнир в Япония", каза Константинов.

Той призна, че липсата на Тодор Алексиев ще се отрази на отбора, но не пожела да коментира обстойно неговата контузия. Той няма да е част от състава за турнира в Берлин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички