Владимир Николов: Тошко Алексиев е много важна част от нашия отбор


Владимир Николов: Тошко Алексиев е много важна част от нашия отбор
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

2447 0

Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов изрази съжалението си, че Тодор Алексиев няма да може да играе по време на олимпийската квалификация в Берлин, след като има контузия. Все пак диагоналът смята, че България може да надиграе останалите съперници, въпреки че по негово мнение и Русия, и Франция на този етап са по-добри.

"Няма леки съперници в тази компания. Да, Финландия е с по-скромни технически възможности, но пък Франция и Русия са световна класа и са по-добри от нас. Но ние ще се надяваме да маскираме проблемите си и да ги победим.

"Надявам се да покажем представянето си от Европейското първенство, защото има предпоставки за това. Все пак мисля, че ние имаме своите шансове за класиране", сподели Николов на летището при заминаването за Берлин. 

"Тошко Алексиев е изключително важен за нашия отбор, той е неизменно част от състава ни в последните няколко години. За съжаление, това е спортът и невинаги треньорът може да разчита на всички, които иска", допълни капитанът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички