Мачът Русия - Финландия притесни Пламен Константинов


Мачът Русия - Финландия притесни Пламен Константинов
Снимка: Eurovolley 2015, CEV

1507 0

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Пламен Константинов има едно опасение преди първия мач на тима в Олимпийската квалификация в Берлин. То се е родило, докато с целия отбор специалистът е гледал първия мач в групата - този между Русия и Финландия.

"Сборная" победи категорично с 3:0, а утре скандинавците ще играят срещу "лъвовете".

"Русия бяха с класа над финландците. Скандинавците въобще не успяха да влязат в мача. От показаното днес на игрището показва, че Русия е в добро състояние, играчите на Алекно са в добра форма и направиха сериозна заявка за класиране напред", коментира Константинов за "Нова телевизия".

"Въпросът за нас е свързан с първия ни съперник - Финландия. Те се представиха далеч от реалните си възможности, не можаха да покажат дори близко до минимума от възможностите си. Притесненията са да не направят най-силния си мач точно срещу нас", допълни специалистът.

Все пак Константинов е направил и положителен извод от този двубой. "От това, което видях на игрището, независимо от проблемите, си мисля, че ние имаме своите шансове", отсече той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички