Любо Ганев похвали националките до 17 години и обяви големите цели на Евро 2022


Любо Ганев похвали националките до 17 години и обяви големите цели на Евро 2022
Снимка: БГНЕС

1703 0

Президентът на Българската федерация по Волейбол Любомир Ганев поздрави националките до 17 години за класирането им на Европейското първенство 2022 и заяви, че това е поредната селекция при подрастващите, която ще представя родината ни на най-високо ниво.

"Много съм радостен, защото и този отбор успя да постигне целта си - класиране на Европейското първенство, заедно с мъжете до 18 и до 20 години, които взеха квоти по-рано. Очакваме това да сторят и по-големите. Започваме да мислим как да се подготвим, така че от тези европейски първенства да се върнем с медали", коментира легендата.

"Домакинства са много важни, у дома и стените помагат. За нас е важно най-малко да докараме хората в залите, феновете да гледат нашите състезатели - бъдещи звезди, а те да се мотивират от подкрепата, която получават. Виждам новите идоли, например от този отбор това е Ива Дудова. Тя има голямо бъдеще, до няколко години ще бъде в основата на женския национален отбор. При подрастващите показахме, че работим добре и рано или късно тази работа ще се увенчае с успех", завърши президентът на федерацията.

Ето кой юноша блести в Америка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички