Либерото Божилов: Не очаквах такъв успех


Либерото Божилов: Не очаквах такъв успех

1175 0

Аз лично не очаквах такъв успех, призна либерото на волейболните ни национали Мартин Божилов при завръщането на тима в България. България спечели сребърни медали от Европейските игри в Баку.

Очаквах да стигнем до полуфинал, но до финала честно да си призная, не. Успехът е голям не само за нас, зарадвахме много хора в България и изпитахме едно лично удовлетворение, което ще помним дълги години. Оценявам представянето ни като отлично. Никой не очакваше да направим такова нещо. Записахме имената си в историята, защото както знаете България не е играла финал от 35 години. Доста хора омаловажават турнира в Баку, но за нас това беше много силен турнир с много силни отбори", када още той.

"Аз лично след мача с Италия си помислих, че няма да има толкова емоционален мач, но всеки един след това беше такъв. Мачът с Русия ни даде криле, а мачът с Полша беше нещо уникално. За финала бяхме изморени и физически, и емоционално. Тръгнахме малко пренавити и пренапрегнати. Отборът на Германия игра по-добре от нас, по-опитни са, но се надявам това да не е последният ни финал, а да стават все повече и повече", каза за финал Божилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички