Къде да гледаме втория двубой на България по пътя за Токио 2020 срещу Нидерландия?


Къде да гледаме втория двубой на България по пътя за Токио 2020 срещу Нидерландия?
Снимка: cev.eu

2947 0

Този следобед националният ни отбор по волейбол ще трябва да направи и втората си крачка към Токио 2020. България ще се изправи срещу отбора на Нидерландия във втория си мач от Група В на европейската олимпийска квалификация в Берлин.

Срещата е от 15,00 часа в легендарната "Макс Шмелинг Хале" в германската столица, като ще може да наbлюдавате двубоя пряко по БНТ 3 и да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера националите ни се справиха с първото си препятствие, като след 5 гейма успяха да победят отбора на Франция. Днес България ще трябва да направи и втората си стъпка към Токио 2020 - задължителна победа и срещу Нидерландия, за да се стигне и до сблъсъка с европейския шампион Сърбия в сряда.

Нидерландия стартира на турнира със загуба от "плавите" с 0:3 гейма, но въпреки това играчите на Роберто Пиаца показват сериозно израстване. България е с положителен баланс в срещите си с Нидерландия, както е и срещу Франция , като имат 23 победи и 14 загуби. А кои според Цветан Соколов са факторите, довели до успеха срещу Франция - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички