Константинов успокои: Контузиите не са сериозни


Константинов успокои: Контузиите не са сериозни

938 0

Старши треньорът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че контузиите на Николай Пенчев и Теодор Тодоров не са сериозни и очаква скоро да се възстановят. Според наставника отсъствието им не е оказало решаващо влияние при загубата от Аржентина снощи с 1:3, а причината за неуспеха е липсата на мотивация в българския тим.

„Проблемът с Ники Пенчев не е сериозен, но не искахме да рискуваме и заради това го извадихме. Теодор Тодоров също бе ударен в главата, но ще се възстанови“, заяви наставникът пред БНТ след двубоя и добави: „Други са причините за загубата. Днес имаше един много мотивиран отбор. Срещу тях имаше отбор, който нямаше за какво да играе, след като спечели групата“.

Пламен Константинов коментира и съперника на България на полуфиналите в Световната лига. „Белгия е един от прогресиращите отбори в Европа, неудобен противник, но преодолим. Мисля, че ги превъзхождаме като качества и нашите очаквания са да спечелим този мач и вече големия финал, който ще бъде доста по-сложен. Няма значение дали ще е Аржентина или Франция, ще бъде много по-трудно.", заяви Константинов.

Двубоят с Белгия е на 10 юли във Варна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички