Кога и къде да гледаме мача България - Иран на Световното по волейбол?


Кога и къде да гледаме мача България - Иран на Световното по волейбол?
Снимка: FIVB.com

6093 0

След дълга пауза от два дни Световното първенство по волейбол у нас и в Италия се подновява със старт на битките от втората групова фаза в турнира. 16-те най-добри отбора до момента се вкопчват в шанса да се класират за финалната фаза в Италия, а България излиза за задължителна победа срещу Иран.

Двата отбора вече се изправиха един срещу друг в най-слабия мач, изигран от възпитаниците на Пламен Константинов до момента. "Лъвовете" допуснаха куп грешки в атака, блокадата беше на изключително ниско равнище, а в крайна сметка азиатският шампион спечели с 3:1, накърнявайки сериозно шансовете на България за класиране в топ 6.

В днешния двубой "лъвовете" ще търсят задължителна победа над втория в подреждането на групата. За да се класира напред, България трябва да търси убедителни победи над Иран, САЩ и Канада, а пътят към топ 6 започва в зала "Арена Армеец".

Първата среща на родните национали е от 20:40 часа, като двубоят ще бъде предаван от БНТ 1. Тези от вас, които нямат възможност да гледат по телевизията, могат да следят България - Иран НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички