Хебър Пазарджик се раздели с треньора си Камило Плачи


Хебър Пазарджик се раздели с треньора си Камило Плачи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2312 0

Детронираният волейболен шампион при мъжете Хебър Пазарджик остана без треньор.  От клуба обявиха раздялата с Камило Плачи, но не разкриха повече подробности .

67-годишният италиански специалист бе начело на тима през последните два сезона. Преди това италианецът работи в руския Факел Нови Уренгой, а в кариерата си е водил и националния отбор на България от 2012 до 2014 година.

"След две от най-успешните години на Хебър, по време на които спечелихме златен требъл, постигнахме две класирания за груповата фаза на Шампионска лига и завоювахме две купи през този сезон, казваме "благодаря" на Камило Плачи за работата и успехите! Пътищата ни се разделят, желаем здраве и смело напред", написаха от Хебър на официалната си страница във Фейсбук.

"Искам да благодаря на феновете и на Пазарджик, че винаги бяха зад отбора. Заедно изживяхме невероятни моменти и ценя всичко, което кметът, Тодор Попов, и президентът на Хебър, Александър Иванов, направиха за мен и щаба ми. Чувствах се като у дома си и благодаря на всички! Пожелавам успехи", заявява самият Плачи пред клубния сайт.

Преди броени дни Хебър загуби финала в първенството от бургаския Нефтохимик 2010 с 2:3 победи. По-рано през сезона обаче "тигрите" взеха купата на България след победа във финала над другия отбор от Бургас - Дея Волей.

Засега от Хебър Пз не обявяват кой ще бъде наследникът на Камило Плачи на поста.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нефтохимик 2010 детронира Хебър и е новият шампион на България по волейбол

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички