Гибона: Не съм доволен, публиката ни помогна


Гибона: Не съм доволен, публиката ни помогна
Снимка: Getty Images/Guliver

905 0

Селекционерът Пламен Константинов-Гибона остана недоволен от играта на волейболистите ни, въпреки чистата победа с 3:0 срещу Куба от Световната лига.

"Допуснахме повече грешки от съперника. Това изравни играта, защото другият показател, на който се представихме изключително добре днес и ни даде възможност да компенсираме голямото количество грешки, бе пипнатите топки на блок. Кубинците имат при добро посрещане 54 атаки, от които ние сме докоснали на блок 41. Това е един изключително висок процент и e индикация за прочитане на противниковата игра. Това ни помогна да компенсираме голямото количество грешки на сервис и на моменти в нападение", обясни Константинов.

"Най-хубавото нещо е, че сефтосахме залата след ремонта с една чиста победа. Искахме да спечелим, за да не каже някой, че обновената зала не е същата и не е като старата. Така че, това е най-хубавото нещо от днешния мач. Другото хубаво нещо бе пълната зала и страхотната подкрепа. Винаги е било много приятно тук и мисля, че в ключовите моменти публиката ни помогна. Специално играчите се вдигнаха във важните моменти и мисля, че това изигра своята роля“, каза още той.

"Като за първи мач и след една пауза, в която Владо по-малко е играл волейбол и повече наблягаше на физическата подготовка, мисля че взаимодействието му с Андрей бе добре", завърши Гибона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички