Цветан Соколов се сбогува със Зенит и "посрещна" новия си отбор (СНИМКИ)


Цветан Соколов се сбогува със Зенит и "посрещна" новия си отбор (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3261 0

Националът Цветан Соколов от вчера официално е състезател на руския Динамо (Москва). Малко след това родният волейболист реши да благодари на досегашния си клуб Зенит (Казан). “Казан, благодаря за всичко!”, написа Соколов в профила си в Instagram.

Цветан Соколов и Зенит завършиха със сребърните медали в Суперлигата на Русия за сезон 2019/2020, след като от руската федерация обявиха окончателно прекратяване на първенствата поради пандемията от коронавирус. За шампион бе обявен Локомотив (Новосибирск), който е воден от Пламен Константинов.

Вижте тази публикация в Instagram.

Спасибо Казань для всё! #kazan #team

Публикация, споделена от Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) на

Веднага след отправената благодарност към Казан, Соколов публикува и снимка, с която съобщава на верните си привърженици за новината около смяната на клубната му принадлежност. "Щастлив съм да споделя с вас, че от следващата година ще бъда част от отбора на Динамо Москва", написа Соколов.

През миналия месец Българската федерация по волейбол избра нов президент в лицето на Любо Ганев, който замени "вечния" инж. Данчо Лазаров. Какви други промени бяха взети на изборното общо събрание на БФВ - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички