Българската федерация по волейбол съставя нов Управителен съвет, намаляват екипа


Българската федерация по волейбол съставя нов Управителен съвет, намаляват екипа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2977 0

Българската федерация по волейбол реши да проведе избори за съставяне на нов Управителен съвет. Различното при него ще бъде, че той ще бъде съставен от 17 души. Това стана ясно от официално съобщение на федерацията до широката общественост.

Ето какво написаха от БФВ на своя уебсайт:

"На заседанието си от 13 септември УС на БФВ взе решение да бъдат проведени избори за нов Управителен съвет на следващо Общо събрание на федерацията. Новият Управителен съвет ще бъде намален до 17 души. Взетото решение е базирано на ангажиментите, поети от настоящото ръководство, преди встъпване в длъжност на 13 март 2020 г.

"Опитваме се да бъдем последователни в изпълнението на обещанията към волейболната общественост, която ни гласува доверие преди повече от две години. Настоящото решение е демонстрация именно на това. Вероятно е дошъл и момент да тестваме това доверие преди изтичането на настоящия мандат, който приключва в края на 2024 г.

Надяваме се, че следващият състав на Управителния съвет ще бъде по-оптимален и оперативен, като всеки член допринася максимално със своята експертиза, контакти или възможности за подпомагане на финансовото състояние на нашата федерация“, споделиха от ръководството на БФВ.

Ето как президентът на федерацията Любо Ганев коментира оставката на Николай Желязков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички