Любо Ганев коментира оставката на Желязков и спрягания за заместник Стоев


Любо Ганев коментира оставката на Желязков и спрягания за заместник Стоев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2131 0

Президентът на Българската федерация по волейбол - Любо Ганев, коментира подадената оставка от наставника на националния тим Николай Желязков след провала на Световното първенство.

Пред "БНТ" Ганев заяви, че 25 човека ще разгледат решението на треньора. Той отговори и на запитване за евентуалното назначение на поста на Мартин Стоев.

"Ще имаме Управителен съвет и ще разгледаме оставката на Николай Желязков. Ако ще има избор на нови треньори, трябва да се направи конкурс. Ще се даде достатъчно време кандидатите да се подготвят и след това, когато изтече срока, ще се събере УС, за да разгледа кандидатурите. В Управителния съвет сме 25 човека. Те ще гласуват и ще видим", заяви президентът.

"Говорил съм си с Мартин Стоев. Той каза, че не може да направи така, че да класира отбора за Франция, но може за Олимпиадата. Има си задачи, които трябва да направи. Той иска да си извърви пътя с децата, които готви в момента и постигнаха страхотни резултати. Надяваме се на това ЕП да бъде там, където му е мястото“, допълни още той.

Ето какво каза Любо Ганев за представянето на българските национали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички