Боян Йорданов избухна с 32 точки при победа на Томис


Боян Йорданов избухна с 32 точки при победа на Томис

1430 0

Боян Йорданов заби 32 точки за победата на шампионите от Томис (Констанца) с 3:2 (-26, 19, -22, 21, 13) срещу втория от миналия сезон Волей Муниципал (Залъу) в дербито от 2-ия кръг на румънското първенство по волейбол.

Томис е воден от бившия селекционер на България Мартин Стоев, а треньор на тима от Залъу е баща му Стоян. В състава на Констанца освен Боян има още трима наши състезатели Венцислав Рагин, разпределителят Константин Митев и посрещачът Методи Ананиев 

Страхотен мач за Томис изигра Супер Бобо, който е и капитан на тима. Ананиев добави 18 точки, а останалите двама българи в състава на румънския шампион - Венци Рагин и Коце Митев, се отчетоха съответно с 8 и 6 точки за успеха. 

"Първо искам да кажа, че отборът на Томис е все още жив, а не е мъртъв. И това е много важно, защото въпреки многото проблеми, които имахме тази година, тимът съществува", заяви Мартин Стоев.

"Радвам се, че спечелихме този мач. Все още е самото начало на първенството и за нас като отбор е важно да покажем, че можем да се борим от началото до края на мача. Победихме, но трябва да работим още повече", коментира от своя страна Боян Йорданов.

Така преди останалите срещи от кръга днес и утре Томис излезе начело във временното класиране с 4 точки след 2 победи от 2 мача, докато отборът на Стоян Стоев няма победа до момента и е с една единствена спечелена точка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички