Андрей Жеков слага край след Европейското


Андрей Жеков слага край след Европейското
Снимка: БГНЕС

4167 0

Разпределителят на националният ни отбор по волейбол Андлей Жеков повече няма да играе за националния отбор след европейското първенство което тази есен ще се проведе в България и Италия. Това обяви самият той.

“Минахме през тежкото на Белмекен. Имаме известни проблеми в отбора с контузии. Надявам се, че няма да е нещо, което да се отрази за самото европейско първенство негативно, защото в момента не всички тренират пълноценно, но все пак има доста време до старта. Не е приятно, че се изпуска от тренировъчния процес, но това са нормални неща. Пак ще кажа, надявам се да не е нищо сериозно и никой да не е спрян заради това”, заяви Жеков.

“Това, че сме домакини както е плюс, така може би и да не е толкова, защото винаги има фактора напрежение както знаем. Знаем, че първият ни мач винаги е малко колеблив да го кажем. Тръгваме малко трудно, а първият ни мач с Германия се явява може би и най-важния", добави той.

“Нищо не е сигурно за Томис. На този етап не съм взел никакво сигурно решение, така че нещата са отворени. Нищо не се знае още на клубно ниво”, добави Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички