Солени псувни летяли от устата на Пламен Константинов към изгонения Иванов


Солени псувни летяли от устата на Пламен Константинов към изгонения Иванов
Снимка: БГНЕС

2812 0

След 14 дни в България и Италия започва Световното първенство по волейбол. За първи път от 1970 година страната ни отново ще приеме първенство от този ранк. "Арена Армеец", "Булстрад Арена" и "Двореца на културата и спорта" ще приемат най-добрите тимове в света.

По-рано днес стана ясно, че малко преди старта на Световното, националният отбор на България е бил разтресен от неприятен скандал. Пламен Константинов и играчите му са на лагер във Варна, където през уикенда изиграха две контролни срещи с Белгия. Неприятната случка се разиграла във втория мач.

SportLive.bg научи, че случката се е разиграл в гейм, който "лъвовете" са изоставали в резултата, а Константинов е пожелал да пусне в игра либерото Владислав Иванов. Бившият играч на Левски обаче отказал да влезе на игрището и това довело до гнева на треньора. Последвали остри реплики към Иванов, които нямаме желанието да споделяме с вас, но били чути от всички в залата и остро разстроили феновете на волейбола.

След края на разправията Иванов е събрал нещата си, сбогувал се е с отбора и е тръгнал към София. SportLive.bg обаче научи, че лошото настроение на Константинов се е пренесло и в съблекалнята на тима. Там един от лидерите - Валентин Братоев попитал треньора си дали не е прекалил малко при въпросната ситуация, след което от устата на бившия капитан на "лъвовете" излезли още куп нецензурни думи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички