Соколов: Не се възползвахме от грешките на Бразилия, сега следва "руска рулетка"

България не успя да се възползва от грешките на Бразилия, заяви Цветан Соколов след загубата от Бразилия с 2:3 във Варна. Българинът добави, че за България сега предстои "руска рулетка", поради тежката програма от мачове, която предстои за "лъвовете".

"Случи се това, че не успяхме да се възползваме от една ситуация в третия гейм, в която трябваше да затворим мача. Какво да ви кажа? Не успяхме да победим олимпийския шампион. Бразилия победи и се класира за Олимпийските игри, а ние можем само да говорим можеше ли, не можеше, ли, но всичко се вижда на игрището, а ние не успяхме да се възползваме от техните грешки", заяви Цветан Соколов.

Олимпийски кошмар за България - Бразилия спаси мачбол и обърна "лъвовете" от 0:2

Националният отбор на България по волейбол изпусна златен шанс да се класира на Олимпийските игри в Токио през лятото на 2020 година. "Лъвовете"...

"Европейската олимпийска квалификация е едно мини-европейско от най-силните селекции. Сега отиваме да играем "руска рулетка”, защото ще изиграем седем мача за осем дни, но се надявам да сме здрави и да се подготвим по най-добрия начин. Трудно е, защото бяхме толкова близо до класиране, но ни се изплъзна. Всички в отбора съжаляват, защото имахме възможност да направим нещо голямо, в което много хора не вярваха. Но нека гледаме напред, защото има още мачове и време”, каза още Цецо Соколов.

А какво заяви наставникът на България Силвано Пранди след загубата от Бразилия - четете в този материал на SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!