Капитанът на Полша се оплака: Мондиалът е скучен, във Варна няма атмосфера


Капитанът на Полша се оплака: Мондиалът е скучен, във Варна няма атмосфера
Снимка: Getty Images/Guliver

3134 0

Едни от фаворитите на Световното първенство по волейбол - Полша, не са доволни от начина, по който протича дотук надпреварата. Според тях досега шампионатът на планетата е скучен и във Варна, където пребивават до момента, липсва атмосфера.

Полша спечели трите си мача в груповата фаза дотук и довечера ще играе срещу Иран. В последния мач от този етап те ще се изправят срещу България.

От първенството на този етап се оплака капитанът на тима Артур Шалпук. Той заяви, че груповата фаза е много скучна, тъй като фаворитите в лицето на Полша, Иран и България печелят своите мачове, а слабите - Финландия, Куба и Пуерто Рико, губят. Дори първият сблъсък между 2 силни отбора - България и Иран, не е бил интересен, защото итанците лесно са победили българския тим.

"Въпреки че Варна е окичена с плакати, рекламиращи първенството, атмосферата на голямо събитие не съществува, и то не само по улиците. Само в събота (бел. ред. - Тогава Полша игра с Финландия) почувствах, че наистина играя на Световно първенство. Заедно със съотборниците ми не чувствахме, че участаме на голямо събитие, защото всичко е много разтегнато във времето, имаме много свободно време", заяви Шалпук пред wyborcza.pl.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички