Константинов замери диджея, позволил си да улови топката в мача с Куба


Константинов замери диджея, позволил си да улови топката в мача с Куба
Снимка: Getty Images/Guliver

4733 0

Селекционерът на България по волейбол Пламен Константинов гори във всеки мач, независимо дали неговият отбор печели, или губи. Това се доказа по време на снощния двубой с Куба от Световното първенство, когато Константинов атакува диджея на програмата Ивайло Иванов.

Въпреки че играта на "лъвовете" вървеше, треньорът се разгневи, когато Иванов улови летящата към неговото място топка. В същото време български волейболист се опитваше да я догони и да я задържи в игра, за да не губят точка. В отговор на намесата на диджея Константинов е грабнал една от табелките с номера и я е запратил към Иванов. За щастие, не е успял да го уцели.

Забавната ситуация разказа полското издание "Sportowe fakty". Поляците следят изкъсо българския отбор, тъй като именно с него ще играе техният тим в заключителния мач от груповата фаза на надпреварата.

"Той почти ме уби, пошегувал се диджеят след края на мача - Видях, че топката лети към моята апаратура и затова я сграбчих. И когато я улових, не забелязах, че играчът тича към мен". Валентин Братоев пък е защитил треньора си, притеснен, че може да го помислят за твърде агресивен. Той е обяснил, че никой в отбора няма претенции към Ивайло Иванов и Константинов е действал, воден от емоцията и със сигурност не е искал да нарани никого.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички