Какво трябва да направи България, за да играе във финалната шестица на Световна лига


Какво трябва да направи България, за да играе във финалната шестица на Световна лига
Снимка: FIVB.ch

3488 0

Волейболният национален отбор на България записа трудна победа с 3:2 над Сърбия в предпоследния си мач от предварителните групи на Световна лига.

По-късно тази нощ домакинът на турнира Аржентина пък се наложи с 3:1 срещу Олимпийския шампион Бразилия.

По този начин възпитаниците на Пламен Константинов заемат 7-та позиция с актив от 10 точки след 4 победи и 4 загуби. Със същия актив са още тимовете на Русия, Полша и Белгия, като точковият им актив е следователно 11, 12 и 14 пункта.

В последния си мач днес "лъвовете" ще търсят задължителна победа срещу Аржентина, но ще трябва да очакваме и загуба на някои от тимовете на Русия, Полша или Белгия.

И през тази година в Световна лига първите показатели, по които се класират отборите са победите, а след това се гледат събраните точки.

В последния си мач белгийците ще играят срещу гарантиралият си участие тим на Франция. Руснаците ще играят с отпадналия Иран, а Полша също излиза срещу тим, който не може да се класира за финалната шестица - САЩ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички