Ето коя телевизия ще излъчва Световното по волейбол в България и Италия


Ето коя телевизия ще излъчва Световното по волейбол в България и Италия
Снимка: http://www.volleyball.world/en/men/resultsandranking/round1

10508 0

От тази неделя (9 септември) до края на месеца зрителите на БНТ ще имат възможност да гледат срещите от Световното първенство по волейбол за мъже. В турнира тази година участват 24 отбора, като две от групите в първата фаза на шампионата ще играят срещите си във Варна и Русе. Българските национали играят в "Двореца на културата и спорта" в морската столица.

В зала „Арена Монбат" в Русе ще се играят мачовете си олимпийският шампион Бразилия, европейският шампион от 2015 и победител в Световната лига – отборът на Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет. Класирането след първата фаза на състезанието ще формира нови две групи от по 4 отбора, които ще играят мачовете си във Варна и София на 21, 22 и 23 септември. Третата фаза и финалите на първенството ще се проведат в Италия.

БНТ1 ще излъчи всички срещи на българския национален отбор от 20:30 часа, веднага след централната информационна емисия. Специална студийна програма ще съпътства всички мачове на българския национален отбор – на 9 септември с тима на Финландия, с отбора на Иран (на 13 септември), с Пуерто Рико (на 14 септември), с Куба на (16 септември) и с националите на Полша (18 септември).

Тези от вас, които нямат възможност да гледат мачовете на националния отбор по волейбол в ефира на БНТ, ще могат да ги следят НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички