Звезда на Реал Мадрид: Очаквах Григор Димитров да стане №1 в света, но избързах


Звезда на Реал Мадрид: Очаквах Григор Димитров да стане №1 в света, но избързах
Снимка: Getty Images/Guliver

1923 0

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос разкри, че е голям фен на българския тенисист Григор Димитров, като дори обяви, че е очаквал Гришо да стане номер 1 в тениса. Немският национал все пак споделя, че любимият му тенисист е Роджър Федерер.

"Избързах и казах: "До пет години Димитров ще бъде изявен №1 в света", начинът, по който се движи, по който играе – още тогава го харесвах много. За съжаление така и не се случи. Може би съм видял повече в него. Сега ми харесва да гледам Стефанос Циципас, но той трябва да стане по-постоянен в изявите си. (Александър) Зверев все още не ме е убедил. Но като германец, разбира се, аз се надявам той да стане №1", каза Кроос пред Eurosport.

"Изглежда трудно да надминеш Роджър. За мен това се дължи на комбинация от успехите и красивия му за гледане стил. Срещал съм го няколко пъти и мога да потвърдя, че е много приятен човек. Оставя впечатление на семеен човек, който се интересува от футбол – дори да не е уцелил "джакпота" с Базел, продължава да ги подкрепя. За мен не е трудно да му бъда почитател", добави той. Наскоро пък Тони Кроос посочи кое е единственото първенство, в което не смята, че ще заиграе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички