Зевзекът Ник Кириос пак се прочу, но този път не със скандал! (ВИДЕО)


Зевзекът Ник Кириос пак се прочу, но този път не със скандал! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1638 0

В съботния ден (3 юли) австралиецът Ник Кириос получи контузия и се отказа в мача си срещу Феликс Ожер-Алиасим при резултат 1:1 сета. №60 в света нямаше как да продължи срещата и напусна "Уимбълдън" на 1/16-финалната му фаза!

Преди да започне мачът обаче, Кириос за пореден път стана сензация в интернет пространството, но този път без да предизвиква скандал, а само смях у повечето зрители...

Когато пристигна на корта, австралиецът седна на пейката и започна да се приготвя за загрявката преди старта на срещата. До един момент всичко беше наред, но точно тогава ситуацията за него се обърка!

Ник Кириос трескаво търсеше нещо в багажа си, но в крайна сметка осъзна, че е забравил обувките си и няма с какво да стъпи на корта. Така се наложи жена от обслужващия персонал да изтича и да му ги донесе.

Въпреки че англичаните са известни с особеното си чувство за хумор, публиката на корта прихна да се смее, а впоследствие в един от официалните профили на "Уимбълдън" в социалните мрежи публикуваха ТОВА видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички