Защо да изберем залози на тенис от Efbet?


Защо да изберем залози на тенис от Efbet?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1451 0

Ако търсите добро място за залози на тенис, няма да съжалявате, когато прегледате предложенията на Efbet. Букмейкърът предоставя възможност да залагате на всички известни тенис турнири, както и да се възползвате от високите коефициенти за този спорт. Това обаче далеч не е всичко, което ще видите в онлайн платформата на оператора. Брандът е известен и със своите пазари за залагания на тенис на корт, за които ще Ви разкажем по-долу в статията.

Тенис турнири в сайта на Efbet

Залагащите на тенис искат да получат възможност да прогнозират тенис срещите от най-големите турнири в световен мащаб. Това не е никакъв проблем, тъй като букмейкърът е поставил на страниците си топ турнирите като ITF – мъже и жени, ATP, WTA, Големият шлем, Купа Дейвис и всички популярни събития по европейските и световни кортове.

Именно богатата тенис секция е основателен повод да изберете Efbet, ако желаете да демонстрирате способностите си за прогнозиране на този спорт. Вън от всякакво съмнение сайтът на букмейкъра е един от най-известните, когато става въпрос за залози на тенис. Просто влизате в системата, избирате тенис от спортното меню и вече сте готови да започнете играта.

Какви видове залози на тенис има в Efbet?

Не си мислете, че ако залагате на тенис в Efbet, можете да дадете прогноза само за победител в мачовете. На ваше разположение са голям брой опции, които се различават от стандартния тип залог. Така например, ще получите пазари от сорта на победител в сета, точен резултат или общ брой на сетовете в срещата.

Предлага Ви се да залагате и с хендикап, което значи, че един от играчите ще получи преднина. Опциите са много, както ще видите, след като се регистрирате Ефбет и кликнете на тенис раздела. По-специалното при различните пазари (опции) е, че с тях коефициентът става още по-висок, в зависимост от нивото на трудност за прогнозиране.

В обобщение

В случай, че сравните коефициентите за тенис на корт в Ефбет, с коефициентите на други букмейкъри, ще стигнете до извод, че числата са по-различни, като в някои случаи далеч по-високи от тези на конкурентите. За големите тенис събития са предвидени високи ставки, което е добре за играчите. Последните могат да спечелят повече, дори със скромен залог.

Комбинацията между коефициенти, турнири, опции за залог, тенис на живо и кеш аут функция, прави тениса в букмейкърския сайт съблазнителен за феновете на залаганията. Това е напълно нормално, защото толкова много екстри накуп, могат да се намерят в малко подобни сайтове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички