Вожнячки и Азаренка си осигуриха мач помежду си, Стоусър продължава напред


Вожнячки и Азаренка си осигуриха мач помежду си, Стоусър продължава напред
Снимка: Getty Images/Guliver

1855 0

Изненади в женската схема поне в първата половина на втория ден все още няма – напред продължават осмата поставена Каролине Вожнячки и Саманта Стоусър. Напред продължи и Виктория Азаренка, която се справи с труден противник като Слоун Стивънс – 6:3, 6:2. Напред в турнира продължава и Петра Квитова.

В мача си срещу Тейлър Таунсенд Вожнячки игра концентрирано и спечели със 7:6 (1), 6:2. Датчанката игра много концентрирано и прецизно, като за целия мач направи едва 10 непредизвикани грешки срещу 34 на 18-годишната Таунсенд. А в следващия кръг Вожнячки ще трябва да излезе срещу Азаренка в едно от дербитата на турнира.

Същевременно Саманта Стоусър се справи с 6:4, 6:1 с Моника Никулеску. Австралийката взе първия сет с пробив в самия му край, когато поведе с 5:4 и затвори сета на свой сервис. Във втората част ба далеч по лесно. След малко повече от четвърт час, австралийките вече водеше с 3-0 след два пробива. Никулеску успя да върне единия, но не съумя да се възползва от момента и не спечели повече гейм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички